Draseis

Η δράση “Γίνε ο Ήρωας Ενός Παιδιού” για πρώτη φορά στην Κυπαρισσία!

         Η επιτυχημένη δράση “Γίνε ο Ήρωας Ενός Παιδιού”, που υλοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια στην Καλαμάτα από το «Βιβλιοταξιδεύουμε» και τη «Φάος» Κοιν.Σ.Επ., έρχεται για πρώτη φορά στην Κυπαρισσία!
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας και με την υποστήριξη των: «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος», του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», «Χάρισε Ζωή», το ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, των Νοσοκομείων Καλαμάτας & Κυπαρισσίας, και το Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
       Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, η ομάδα υποστήριξης θα ενημερώσει το κοινό και θα λάβει δείγματα από νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών.mΤην ημέρα αυτή, όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας και ευχαριστούμε τους πάνω από 37 εκατομμύρια εθελοντές δότες μυελού των οστών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους, συμβάλλοντας στη μάχη ενάντια στη λευχαιμία, με την ελπίδα να την κάνουμε παρελθόν!
       Αν είσαι ηλικίας 18-40 ετών και σε καλή κατάσταση υγείας, μπορείς και εσύ να γίνεις «Ο Ήρωας Ενός Παιδιού» με μια απλή και ανώδυνη διαδικασία. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Νοσοκομείο Καλαμάτας στο τηλέφωνο 2721 046 906 ή με το Κέντρο Ενημέρωσης του ΚΕΔΜΟΠ στο 2610 969 164.
         Ας γίνουμε οι άνθρωποι που θα δώσουν ελπίδα στα παιδιά της «Φλόγας» και σε κάθε παιδί ή ενήλικα που αντιμετωπίζει τον καρκίνο του αίματος, βοηθώντας τους να βρουν γρήγορα συμβατό δότη και να κερδίσουν τη μάχη της ζωής τους.
«Για να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *